Stereo Pictures

revolution

48h 2007

afis_48h07.jpg

Editia anonimTM’s 48H de anul acesta va avea loc in perioada 25-27 mai. Spectacolul se va desfasura in ae liber, pe strandul Eminescu din Timisoara, aceasta fiind si locatia primei editii anonimTM. Scena mare va fi amplasata pe locul patinoarului. Bazinul strandului va avea apa numai buna de facut baie si in plus, locatia are pregatita si loc pentru campare, fara costuri suplimentare.

Line-up-ul de vineri: Dan Bazix, Sensorship, Leizaboy & Nemo, Dudu & Mc Tina, Grooverider (UK), Tanith (DE), Dr.Dan, VRT.

Line-up-ul de sambata: Addo, Tomasan, Down feat. mc Agent, Mr. H, Royal, Injektah, Boogie, K-lu, Dubase, Vasile, Seb, Rancha, Klin, Seba 1394, Tayo (UK), Suv (UK), Hazee & Rapala, Pristvi, Roli Breaker.

Pretul biletelor este de 25 lei pentru o zi si de 45 lei pentru intreaga perioada a concertului. La intrare se va primi bratara aferenta (albastra ziua 25-26, roz ziua 26-27, galbena pentru biletul pe toata perioada party-ului) ce trebuie obligatoriu purtata pe intregul parcurs al concertului. Bratarile se comercializeaza numai la locul de desfasurare al evenimentului, si nu vor fi disponibile in avans.

La acest concert este interzis accesul in incinta evenimentului cu sticle, obiecte contondente, arme de orice fel, stupefiante si alte substante interzise, ori alte obiecte care pot pune in pericol siguranta celorlalti participanti. Este de asemenea interzisa introducerea bauturilor alcoolice sau de orice fel, acestea urmand a se putea achizitiona in incinta

sursa : http://www.muzicabuna.ro/cms/stiri/anonimtms_48h_2007 

more info : http://www.48h.anonimtm.ro/ 

Advertisements

May 16, 2007 - Posted by | other stereo pictures

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: